Πώς λειτουργεί?

Όλα ξεκινούν όταν στέλνετε ένα νέο αρχείο στη βιβλιοθήκη. Το σύστημα "διαβάζει" το και μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα (ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου) θα λάβετε ένα απόσπασμα που χαρακτηρίζει τις πιο κοινές λέξεις, φράσεις, ονόματα και οι αριθμοί που περιλαμβάνονται στο κείμενο. Το σύστημα βοηθά επίσης να σας στην κατηγοριοποίηση του αρχείου με την κατάρτιση καταλόγου των θεμάτων που είναι πολύ πιθανόν σχετίζονται με.

Μην χάσετε την καρδιά, όταν έχετε μια μεγάλη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google - φορτώστε τα έγγραφα ή σελίδες στην προσωπική βιβλιοθήκη σας και ανακαλύψτε τι όλα αυτά τα έγγραφα είναι περίπου πριν από την ανάγνωση τους.

Αυτό εξάγεται από το κείμενο?

κεφαλαία φράσεις - αυτά θα μπορούσαν να είναι άνθρωποι, ονόματα εταιρειών, χώρες, πόλεις, ονόματα οργάνωσης?

Αναφορές - όλες οι διευθύνσεις URL και e-mail που βρέθηκαν στο έγγραφο.

Συνειρμικά σημαντικές λέξεις - που είναι οι πιο κοινές λέξεις του κειμένου και είναι απολύτως ειδικά για αυτό.

Συνειρμικά σημαντικό φράσεις (ΤΠΕ) - παρόμοια με τα σημαντικά λόγια, αυτά είναι ονοματικές φράσεις που είναι στατιστικά σημαντική για το τρέχον έγγραφο και δεν έχει σημασία για το υπόλοιπο των εγγράφων σας. Σας δίνουν την ουσία που είναι τόσο σημαντικό, όταν έχετε να επεξεργαστεί πολλές πληροφορίες για να βρει κάτι συγκεκριμένο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εκχυλισθείσα πληροφορίες?

Οργάνωση του προσωπικού σας περιεχομένου. Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη υποστηρίζει μια λίστα προκαθορισμένων θεμάτων. Με βάση τις πληροφορίες που εξάγονται το σύστημα "automagically" προτείνει το έγγραφο θέματα πιο πιθανό να ανήκει.

οικοδόμηση του καταλόγου σας. Τα εξαγόμενα λέξεις και φράσεις που φέρουν το νόημα του κειμένου. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως λέξεις-κλειδιά για να χτίσουν το προσωπικό κατάλογό σας, διαφορετική από εκείνη που παρέχεται. Στη συνέχεια, μπορεί να προσεγγιστεί από τα "Έγγραφα με λέξεις-κλειδιά" του μενού.

Εύρεση παρόμοια έγγραφα. Χρησιμοποιώντας τις «σημαντικές λέξεις» και «Σημαντικές φράσεις" το σύστημα είναι σε θέση να εντοπίσουν παρόμοια έγγραφα στην προσωπική βιβλιοθήκη σας. Αυτά αναφέρονται στο πλαίσιο του "παρόμοια έγγραφα" σύνδεσμος σε κάθε σελίδα του εγγράφου.

Έξυπνη αναζήτηση πλήρους κειμένου. Κάθε απόσπασμα συνδέεται με τη μηχανή αναζήτησης! Μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια φράση ή λέξη σημαντικό και να λάβετε μια λίστα με όλα τα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων αυτό. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης ταξινομούνται με ενδιαφέρον και επισημαίνονται τα τμήματα του εγγράφου που περιλαμβάνει την αναζήτηση όρος?