Μερικά απλά βήματα για την οργάνωση της βιβλιοθήκης σας

Βήμα 1: Εγγραφή για την υπηρεσία i-Βιβλιοθηκονόμος

Κάντε κλικ στο "Sign Up" εικονίδιο στην πάνω μπάρα πλοήγησης, εισάγετε ζήτησε στοιχεία όπως ονόματα, e-mail και το password σας και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή, ελέγξτε το email σας για μια επιστολή με τη διεύθυνση URL επιβεβαίωσης και επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Βήμα 2: Σύνδεση με τη βιβλιοθήκη

Κάντε κλικ στο "Σύνδεση" εικονίδιο στην πάνω μπάρα πλοήγησης, εισάγετε το email και το password σας και κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος.

Βήμα 3: Προσθήκη νέου στοιχείου σας

Κάντε κλικ στο "Προσθήκη νέου" εικονίδιο στην πάνω μπάρα πλοήγησης και να συμπληρώσετε τα τμήματα μορφή. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση - το στοιχείο προστίθεται στη βιβλιοθήκη σας. Εάν επιλέξετε να μοιραστείτε τις dtails στοιχείο, θα είναι διαθέσιμες για όλους τους χρήστες της υπηρεσίας. Μετά από λίγο θα έχετε προτάσεις για θέματα κατηγοριοποίηση και τις σημαντικές λέξεις και φράσεις καθώς και εξορυκτικές σύνοψη και ένας κατάλογος με παρόμοια στοιχεία.

Βήμα 4: Δείτε το "Αρχική Βιβλιοθήκη" σελίδα

Μπορείτε να βρείτε τις 10 πιο πρόσφατες καταχωρήσεις στο "Τελευταίες καταχωρήσεις" ενότητα. Το σύστημα παρέχει πολλές λίστες με όλες τις καταχωρήσεις, ομαδοποιημένα ανά Συγγραφέας, Θέμα, Λέξεις-κλειδιά καθώς και τον πλήρη κατάλογο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήρες κείμενο-μηχανή αναζήτησης για να βρείτε καταχωρήσεις που ταιριάζουν στα κριτήρια αναζήτησης σας.

Βήμα 5: Δουλεύοντας με ένα μόνο στοιχείο

Σελίδα λεπτομερειών του «είσοδος» παρέχει την ουσία της καταχώρησης που έχετε ανεβάσει - μπορείτε να βρείτε τα προτεινόμενα θέματα και αποδίδεται, το δικό σας λέξεις-κλειδιά, οι σημαντικές φράσεις και λέξεις, οι φράσεις κεφαλαίο και αναφορές (URL και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), η εξορυκτική περίληψη καθώς και τον κατάλογο των παρόμοιων καταχωρήσεων.

Βήμα 6: Επιλέξτε λέξεις-κλειδιά για τα στοιχεία σας

Στο «ταξινόμηση» λειτουργία από την έναρξη μπορείτε να ορίσετε λέξεις-κλειδιά κάνοντας κλικ στους κόμβους του χρήστη θέματα δέντρο, δέντρο τομέα ή κάποια από τις σημαντικές φράσεις ή επώνυμων οντοτήτων. Χρησιμοποιώντας αυτές τις λέξεις-κλειδιά, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τις καταχωρήσεις σας στη συνέχεια με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας. F.e. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη λέξη-κλειδί "της Ευρώπης", και το εκχωρείτε σε όλες τις καταχωρήσεις που σχετίζονται με την Ευρώπη. Στη συνέχεια, όταν κάνετε κλικ στα "εγγραφών από τη λέξη κλειδί", θα τα βρείτε κάτω από την "Ευρώπη" ετικέτα.