Περίληψη του έργου

Ο i-Librarian v1.1 είναι μια web-based υπηρεσία επεξεργασίας περιεχόμενου, η οποία επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να αποθηκεύσουν, οργανώσουν  και να δημοσιοποιήσουν τα προσωπικά έργα τους, αλλά και να εντοπίσουν παρόμοια έγγραφα στα Αγγλικά, Βουλγαρικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Πολωνικά και Ρουμανικά και να αποκτήσουν εύκολα τα πιο ουσιώδη κείμενα από μεγάλες συλλογές άγνωστων εγγράφων ή από τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Αυτή η υπηρεσία είναι μέρος του έργου ATLAS, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος CIP ICT Policy Support. Ο κύριος σκοπός του είναι να διευκολύνει την ανάπτυξη  και διαχείριση πολυγλωσσικού web περιεχομένου, όπως η συγγραφή, η δημιουργία εκδόσεων και η διατήρηση πολυγλωσσικών δικτυακών τόπων.

Signs
Signs

Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική ψηφιακή βιβλιοθήκη σας!

Ο έξυπνος τρόπος για να περιηγηθείτε, κατηγοριοποιήσετε και αναλύσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία και έγγραφά σας στα Αγγλικά, βουλγαρικά, γερμανικά, ελληνικά, πολωνικά και ρουμανικά. Η προσωπική ψηφιακή σας βιβλιοθήκη αποθηκεύει, κατηγοριοποιεί και δημιουργεί περιλήψεις των βιβλίων σας, των εγγράφων σας, των άρθρων σας, των στίχων σας, κλπ. έτσι ώστε να μην χάσετε ή ξεχάσετε τίποτα ποτέ ξανά.

Ανάκτηση πληροφορίας

Η βιβλιοθήκη συνθέτει αυτόματα μια περίληψη του κάθε εγγράφου, η οποία διαθέτει όλες τις σχετικές πληροφορίες γι 'αυτό - κοινές λέξεις και φράσεις, κύριες φράσεις, URLs, παρόμοια έγγραφα, περίληψη κλπ. Χρησιμοποιώντας αυτά τα αποσπάσματα, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας λέξεις-κλειδιά για κάθε αρχείο σας και να ταξινομήσετε την συλλογή σας σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας!

Αυτόματη κατηγοριοποίηση

Αντίθετα από τις περισσότερες άλλες ψηφιακές βιβλιοθήκες, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για κατηγοριοποίηση των εγγράφων σας χέρι - μετά την αποστολή, η βιβλιοθήκη τα κατηγοριοποιεί αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα πλήρως εκπαιδευμένο μοντέλο. Η βιβλιοθήκη επίσης κάνει τις προτάσεις σχετικά με άλλα θέματα που σχετίζονται με το έγγραφο, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο τον χρόνο που δαπανάται για την κατηγοριοποίηση.

Αναζήτηση πλήρους κειμένου

 

Μετά από την επεξεργασία ενός εγγράφου, το έγγραφο καταχωρείται από μια υψηλής ταχύτητας, ισχυρή μηχανή αναζήτησης πλήρους κειμένου, η οποία βασίζεται σε Lucene. Χρησιμοποιώντας μια απλή φόρμα αναζήτησης, σαν την αντίστοιχη φόρμα της Google, μπορείτε να βρείτε γρήγορα λέξεις ή φράσεις σε όλα τα έγγραφά σας. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης παρέχουν μέχρι τρία αποσπάσματα από το κείμενο, που ταιριάζουν καλύτερα τους όρους αναζήτησης.

Αναζήτηση ομοιοτήτων

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη σας θα σας καθοδηγήσει τόσο στην δική σας όσο και σε άλλες βιβλιοθήκες βρίσκοντας παρόμοια έγγραφα στις υποστηριζόμενες γλώσσες. Η ομοιότητα μεταξύ των δύο εγγράφων υπολογίζεται με βάση την ουσία που εξάγεται από τα έγγραφα αυτά.

 

Εγγραφείτε και Συνδεθείτε σήμερα, αξιολογείστε την υπηρεσία μας και βοηθήστε μας να την βελτιώσουμε.