Rezumatul proiectului

i-Librarian v1.1 este un web-based asistent serviciu de conţinut, care permite utilizatorilor nu numai să stocheze, organizeze şi să publice operele lor personale, ci, de asemenea, să localizeze documente similare în limba engleză, bulgară, germană, poloneză, greacă, română şi să obţină cu uşurinţă textele cele mai esenţiale din colecţii mari de documente necunoscute sau rezultatele motorului de căutare.

 

 
Acest serviciu este parte din ATLAS, finanţat de către Comisia Europeană în cadrul PCI Programul de sprijinire a politicii în domeniul TIC. Scopul său principal este de a facilita dezvoltarea şi managementul de conţinut web multilingv, în special de autor, versiuni şi întreţinerea site-urilor web multilingve.
Signs
Signs

Bun venit la biblioteca ta digitală online!

Mod inteligent de a căuta, clasifica şi analiza cărţi electronice şi documente în limba engleză, bulgară, germană, greacă, poloneză şi română. Biblioteca dumneavoastră digitală stochează, sintetizează si cataloghează cărţi, documente, articole, lucrări, versuri, subtitrări etc., astfel încât nimic nu este pierdut sau uitat vreodată!

Preluare de informaţii

Biblioteca compilează în mod automat un rezumat al fiecărui document, oferind toate informaţiile relevante despre el - cuvinte şi fraze comune, fraze capitalizate, URL-uri, alte documente similare, extras din rezumat etc. Folosind aceste extrase puteţi crea apoi propriile cuvinte cheie pentru fiecare document şi categorisi colectia proprie în funcţie de gustul dumneavoastră personal!

Clasificare automată

Spre deosebire de majoritatea altor biblioteci digitale, acum nu este nevoie de a clasifica documentele manual - după încărcare, biblioteca le cataloghează automat, utilizând un model inteligent instruit. Biblioteca de asemenea, face sugestii cu privire la alte subiecte care sunt relevante pentru documentul respectiv, prin urmare, reducerea timpului petrecut pentru clasificarea la un nivel minim.

Căutare text complet

După ce un document este procesat, este indexat de un puternic full-text motor de căutare, de mare viteza, bazat pe Lucene. Folosind un simplu, formular de căutare, precum Google, puteţi găsi rapid cuvinte sau fraze, în toate documentele. Rezultatele de căutare oferă până la trei fragmente din text, cu cea mai buna potrivire a termenilor de căutare.

Similitudinea de căutare

Biblioteca digitală vă va ghida printre publicatiile dvs. şi toate celelalte publicaţii de bibliotecă prin găsirea de documente similare în limbile acceptate. Similaritatea dintre două documente se calculează folosind esenţa extrasă din documente.

Înregistraţi-vă şi Conectaţi-vă astăzi, evaluaţi serviciile noastre şi ajutaţi-ne să-l îmbunătăţim.