Confidentialitate Termeni si conditii

Condiţii generale

 

Devenind un membru al i-Librarian.eu sunteţi de acord cu următorii termeni de pe această pagină. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, nu trebuie să descărcaţi sau imprima orice material de pe acest site, şi nu deviniţi un membru al i-Librarian.eu. Toate materialele de pe i-Librarian.eu stocate în biblioteca personală este protejată de drepturi de autor şi deţinute de către dumneavoastră (inclusiv materiale descărcabile şi imprimabile, precum şi toate lucrările scrise şi conţinutul de imagini). Toate materialele şi conţinutul pe care îl descărcaţi, de imprimaţi, sau copiaţi din i-Librarian.eu ca un membru este licenţiat pentru dumneavoastră (utilizatorul) de către i-Librarian.eu, dar nu se transferă titlul (de proprietate).
 

Intimitate

i-Librarian.eu nu va divulga sau vinde orice fel de informaţii personale, cu terţe părţi. Toate informaţiile rămân complet confidenţiale. Ca membru, sunteţi de acord că toate informaţiile din profilul personal pe care le-aţi furnizat sunt adevărate şi corecte.
 

Conţinut

i-Librarian.eu nu garantează în niciun fel faptul că conţinutul de pe acest site va fi liber de erori, defecte, viruşi, sau orice alte elemente dăunătoare. i-Librarian.eu nu îşi asuma nici o responsabilitate cu privire la orice conţinut vă păstraţi în biblioteca privată sau orice conţinut la dispoziţia publicului. i-Librarian.eu îşi rezervă dreptul de a adăuga conţinut nou şi să modifice sau să şteargă orice conţinut curent de pe site-ul nostru şi de serviciu, fără notificare prealabilă.